PREPARATE MEDIKET Prevent


Mediket

Mediket Prevent

Expert in controlul mătreţii.

Mediket este un şampon dermatologic unic anti-mătreaţă realizat pentru controlul descuamărilor problematice la nivelul scalpului. Dacă aveţi o situaţie cu descuamare rebelă a scalpului utilizaţi regulat Mediket. Descuamarea va înceta în scurt timp şi va dispare senzaţia de prurit.


Cum utilizaţi Mediket?

Folosiţi Mediket de 2-3 ori pe săptămână timp de 4-6 săptămâni pentru a reface echilibrul scalpului. Apoi utilizaţi şamponul Mediket o dată pe săptămână pentru a preveni reapariţia descuamărilor.


Mediket a fost dezvoltat în colaborare cu medici dermatologi.
Preparate: Sampon
Unitate: 100 ml


Mediket

Mediket

Mediket Plus

Ce poţi face atunci când ai o descuamare a scalpului şi alte produse nu te ajută? Noi îţi furnizăm o soluţie.


Mediket Plus este un şampon dermatologic unic pentru descuamări şi alte probleme determinate de o producere excesivă de sebum, inclusiv prurit la nivelul scalpului. Mediket Plus are o compoziţie unică şi utilizarea lui echilibrează microflora scalpului. Conţine parfum hipoalergenic. Mediket Plus vă oferă sănătate şi stralucire părului.


Cum utilizaţi Mediket Plus?

Folosiţi Mediket Plus de 2-3 ori pe săptămână timp de 4-6 săptămâni pentru a reface echilibrul scalpului. Apoi utilizaţi şamponul Mediket o dată pe săptămână pentru a preveni reapariţia descuamărilor.


Preparate: Shampoo
Unitate: 100ml
Mediket

Mediket

Mediket Ictamo

Vă deranjează producerea excesivă de sebum a scalpului şi îngrăşarea părului? În plus aveţi şi senzaţie de prurit? Alte şampoane anti-mătreaţă nu vă ajută? Vă aducem soluţia potrivită.

Mediket Ictamo este un şampon cu înaltă eficienţă pentru scalp cu iritaţii, prurit şi producerea excesivă de sebum. Ihtiolul alb face parte din substanţele active, şi este cunoscut de decenii pentru proprietăţile excelente. Datorită asocierii optime de substanţe active utilizarea Mediket Ictamo va îndepărta pruritul şi reduce sebumul pe scalpul şi părul dvs.


Cum utilizaţi Mediket Ictamo?

Folosiţi Mediket Ictamo de 2-3 ori pe săptămână timp de 4-6 săptămâni.


Preparate: Sampon
Unitate: 75 ml
Mediket

Mediket

Mediket Versi

Suferiți de pete maro sau palide pe piele? Tinea Versicolor poate fi cauza.

Mediket VERSI este un gel cu mare eficienta care poate rezolva problema dvs. referitoare la Tinea Versicolor pe corp sau scalp.


Tinea versicolor este o problemă superficială a pielii relativ frecventă care rezultă în pete întunecate sau palide pe piele, de multe ori în zona spatelui, pieptului sau a gâtului. Problema apare de multe ori în timpul verii, în special pe vreme caldă sau umedă. Petele pot sa se uneasca în zone mai largi, cu detasari de scuame din piele.


Cum utilizati Mediket Versi?

Primele două săptămâni, utilizați zilnic gelul de dus Mediket Versi pentru spalarea corpului și a pielii scalpului, următoarele două săptămâni în fiecare a doua zi. Apoi, utilizați Mediket VERSI pentru încă patru saptamani o data pe saptamana. Utilizat regulat, Mediket Versi determina revenirea la culoarea instead of culaorea normala a petelor inchise la culoare. Petele palide, mai deschise
la culoare se coloreaza normal dupa expunerea la soare.

Pentru copii peste 10 ani și adulți.

Pentru copii peste 10 ani și adulți.


Conditionare: gel de dus
Flacon: 120 ml